Trendsettend in Intermodaal transport

Det laatste decennia volgden de mijlpalen bij Meulenberg Transport elkaar in hoog tempo op. In 2000 vond de officiële opening van ons nieuwe bedrijfspand plaats, één jaar later gevolgd door het 80-jarig bestaan van ons bedrijf.

                        
Eind 2003 openden wij op feestelijke wijze ons nieuwe warehouse met een oppervlakte van maar liefst 3.300 m². Deze nieuwe aanwinst stelt ons in staat onze logistieke dienstverlening verder uit te breiden met warehousing. Ook dat zien wij als een belangrijke mijlpaal.
 
In 2004 gingen we een samenwerkingsverband aan met de haven in Stein, hetgeen resulteerde in een gezamenlijk, nieuw bedrijf met de naam Container Terminal Stein (CTS). Zo ontstond een intermodale verbinding met de havens van Antwerpen en Rotterdam.
 
In 2011 werd het 90-jarig bestaansfeest van ons bedrijf gevierd. Een bijzondere mijlpaal, want we zijn nog steeds een geheel zelfstandige onderneming. En daar zijn wij heel trots op.  
  
Om nader kennis te maken met Meulenberg Transport en Meulenberg Warehousing bieden wij u graag deze internetsite aan. Onze geschiedenis, ons dienstenpakket en onze toekomstvisie. Centraal staat ons specialisme als intermodaal vervoerder; ofwel gecombineerd transport over de weg, het water en per spoor. Ons streven is dit specialisme steeds verder te ontwikkelen. Niet voor niets worden wij door een van onze grootste opdrachtgevers “ trendsettend in intermodaal transport ” genoemd.
Om dat waar te maken, blijven wij graag volop in beweging !

Wil Meulenberg